Monday, July 4, 2011

excited excited :D

heeeeeee :D

kita dah ada boypren :D
boypren kita kawan rapat lelaki kita dulu :)
his my close friend and my boyfie too yaaaaw.
2 in 1 taw <3

tengah hari tadi kami keluar berdua.before this he purpose me on skype but i said i want he purpose me face to face baru handsome kan.hahahaha.yeah i demanding ;)

kami jalan jalan,company me having lunch,see me with my medicine and company me buy something too.ala window shopping jea pon,sebab i ternampak polka dot and i saw my lovely eyeliner dekat topshop terus beli ;D lepas itu kami beralih pula ke klcc jap.jalan jalan duduk kejap pastu dia purpose me to be his girlfriend OMG time tu tengah busy mengutuk orang tiba tiba dia purpose.hee

lama gila nak bagi jawapan.hahahaha.so start from today i already have boyfie yaaaaaw <3

our conversation :)

boypren baru: boleh tak kau jadi girlfriend aku?
aku: hah?(aku terus gelak lama)


speechless for a while and little bit shy hahaha.
after 15minute

aku: boleh lah kot.
boypren baru: boleh erk?hehehehe


sumpah segan time tu.then we back home together.before back home we have some dinner with my mama<3 yeah mama saya sudah mula berkenan dengan boypren baru saya ;)

some our conversation make him laugh

aku: sekarang kita dah ada boypren.hehehe
boypren baru: diam la kau(dia terus gelak gelak)


at lrt station

boypren baru: sekarang ada orang tu dah ada boypren dah 
aku: tersenyum jea


p/s:alhamdulillah kita ada boypren baru :)dari kawan rapat terus jadi boypren dah agak kaku mula mula sebab masa jadi kawan nak cakap semua tak reti nak segan,bila sama sama dah suka ambik kau memang reti segan lah kan :D who my boyfie?adalah ;)

11 comments:

Joe Buddy said...

hahahaha! bodoh la kau!

myra ameer said...

junaidi:hahahahaha :D

anismaniss said...

I love to see you happy like this, myra ! klw your bf buat mslah bgtau anis oke . biar anis dtg tros cepok kpala dye ;D hahahaa

myra ameer said...

anis:hee.okay okay :D

scha said...

haha tahniah ya myraaa. untunglah dah ada new bf :DD

myra ameer said...

scha:hee thanks. :)

nur hanis II said...
This comment has been removed by the author.
nur hanis II said...

wohoo ,congrats <3 btw this my second blog ,link : thefreakyghost.blogspot.com ,hank you :)

myra ameer said...

nur hanis:thanks yaww ;)okay i will follow your blog

perempuanvirgin said...

purpose ke propose? heheh.

btw, suwittt. junaidi tu ke boyfie baru? comeell

myra ameer said...

purpose :)mane taw?u pasang cctv erk kat beg i :D