Sunday, July 3, 2011

kaki belum okay

kenapa kaki?
okay kaki kita ada allergic dengan cuaca+belum baik baik lagi.
yang dekat tapak kaki tu dah elok sikit,dah boleh jalan laju.
tapi yang dekat betis ambik kau scary aku tengok.

pagi tadi kita ada pergi klinik yang selalu kita pergi,nak check darah katanya :D
mula mula masuk dah okay dah ni sampai aku terpikir lepas ni nak derma darah la :D
bila doctor tu dah masuk jarum jea,ambik kau aku terus jerit+tarik tangan aku.

doctor: awak ni manja dan hardcore la.
aku: kenapa?
doctor: suara awak menjerit manja.part hardcore plak sebab awak main tarik jea tangan awak tu takut saya kang tak pasal pasal jarum masuk dalam tangan awak.and you have very sensitive skin.asal datang sini saja macam macam allergic ada.makan ubat taw.


mama bising saja.

mama: cuba pikir benda lain masa nak kena cucuk tu
aku: amira dah try dah tapi tak berkesan pon.lain kali kan mama bagi amira ubat tidur lepas tu cucuk or mama bagi amira pengsan sebab amira tak pernah kena cucuk masa keadaan sedar selalu masa tak sedar jea


mama geleng kepala saja.

p/s:aku baru lepas makan ubat ni.gatal aku dah kurang sikit tapi bila datang gatal tu ambik kau



2 comments:

nur hanis II said...

the same thing happen to me i think ,but xtau lahh alergic ke apa ,ekzema doctor kata ,gatal bukan main ouhh ,

myra ameer said...

nur hanis:ekzema?ape tu?