Wednesday, June 8, 2011

goodbye malaysia for a while

i'm going to japan this night.my flight on 11:30 pm and i sampai japan around 07:40 am.
how many days i've been japan?maybe around 2weeks and i'm gonna miss you malaysia.so i will leave this blog maybe around 2weeks.i can't update cause my lappy been suck.takkan i nak angkut pc i ni pergi japan plak kan.when i'm back to malaysia a.s.a.p i will update you my blog.

aku menerima lagi ujian dari allah.semalam aku menerima panggilan dari saudara mara aku di japan,mereka kata mahu kebumikan papa hari ini pukul 3.00 tengah hari (waktu malaysia 2.00 tengah hari).when i heard that bad news serious i'm speachless.that's mean i tak boleh tengok wajah papa i buat kali terakhir.i cuma boleh tengok kubur dia sahaja.serious nak nangis tapi aku tahan saja sebab mama ada.mesti korang pelik kan kenapa kebumikan awal?they said papa i kemungkinan besar telah meninggal dunia around 2 weeks ago.mayat dia dah hitam dah busuk diorang tak boleh tahan lagi so their have to make it fast pengkebumian dia.

serious aku tak kuat sekarang ini.semalam disaat aku tak kuat ada juga perkara yang boleh membuatkan aku happy even it for a while.somebody suddenly text me and his text make me shocked.i call him.yeah i miss to hear his voice,almost 6months i didn't hear his voice.i like to hear his laugh.aku berasa lega akhirnya kami boleh berborak dengan baik tanpa ada rasa marah dan benci.aku harap kami dapat berkawan semula.dan aku selalu mendoakan agar dia hidup bahgia.aku mengaku bila dia cakap i can be strong aku tersenyum.terima kasih you :)

waiting me back malaysia yeah

2 comments:

anismaniss said...

myraaa ! sedihnyaa . serius ke papa you dh tkdew ? :( papa you sakit apa babe ? i hope u kuat hadapi dugaan ini !

scha said...

myra, elok elok lah kat sana k? takecare tau!