Friday, August 6, 2010

It done :)

hari ni aku jumpa mama,achit,zera (bini aku),ehsan,super husband dan alip.


  • jumpe mama
aku jumpe mama dekat station monorail maharajalela.pastu pergi petaling street beli brg.pergi masjid india sebab nak beli kain ela aku,nenek dan mama.dekat masjid india tu aku dipakse oleh mama dekat kedai makan india ni,mama paksa aku minum air sweet lassi dan capatti or roti nan.ni perbualan aku dan mama


aku:   mama air sweet lassi tu ape?xnk la amira minum.pelik2 jea.amira nak minum milo ais gak.
mama: ala...minum jea air sweet lassi tu.jangan degil.milo ais tu balik umah bole mnum.xde2 minum sweet lassi tu.
aku:   ala..mama ni.
mama: pastu nk makan ape?makan capati or roti nan?
aku:   roti nan la.amira xmkn capati.


pastu samapi la hidangan air sweet lassi 2,roti nan 1 dan capatti 1.ble da sampai.


aku:    mama ni rase macam air yogurt tu kan?yg pure yogurt kan?
mama: a'ah.sebenarnye ni air yogurt segar.cume org india ni panggil air sweet lassi.
aku:     la..kenape mama x ckp awl2 lagi.klu amira taw ni air yogurt.dari awl2 lagi amira nak.


then aku pon makan la roti nan aku tu dan air sweet lassi tu.sedap owh air sweet lassi tu.hahaha
pastu g cari kain ela plak.aku ni cerewet skit pasal nk pilih2 ni.haha.
aku cari warne kuning,sebab thun ni aku warne kuning.
cat tumah plak wane biru.
hahaha.belum puase lagi aku da rancang awal2.hee
thun ni pon aku jadi org asing lagi.
aku sorg jea wane kuning yg lain semua wane coklat.adoiii
kesian aku kn.


  • meet achit
aku meet achit dekat t.s.sebab aku g maybank b.b tadi so alang2 aku singgah t.s jumpe achit.
aku dah lame x jumpe die.rindu plak.korg jangan pikir lain plak rindu sebagai seorang kawan.
pastu kami borak2 dan gosip2.achit kate kalau aku dtg jea mesti buat dosa.hahahaha
aku mintak die hadiah.die kate nanti la. :)

  • date bersame bini super husband ade plak ehsan dan alip
aku meet mereka ni semua dekat MCD DESA PANDAN.
da selesai da masalah aku dan zera (my bini).
Saat2 kat MCD tadi semua fun gler.aku rase macam 1 family plak.
makan ramai2.berkongsi2.tergelak2.buat benda2 x senonoh.hahaha.
best gler.

esok,capix dan budak2 skate buat bufday party tuk aku :)
mati la aku esk.
:)
harap esok hari yg best+bufday party yg paling best :)

night.
love u blogger.



No comments: