Sunday, June 12, 2011

japan different

hey and assalammualaikum fer muslim.

actually i on my way to sleep but...i want update my blog first.

back to the tittle yeah i agree japan 50% different last 2 years ke last years(aku pon tak ingat).banyak la yang berbeza.kalau dulu susah nak dengar b.i dekat japan ni,tapi sekarang beza ada jugak aku dengar b.i dekat sini.

hari ini aku pergi zoo dengan mama.terasa papa takda.mama lagi lah rasa kehilangan sebab mama kata tadi dulu mama dengan papa pernah dating dekat zoo ni,tapi sekarang mama datang dengan myra papa takda.aku terus terdiam.ramai gila orang dekat zoo tu,yelah kebetuan aku datang tu ada festival thai apa benda tahh.

sepanjang aku dekat jepun aku ada tangkap gambar dengan buat video. ;) tuk tatapan korang kan.tapi sekarang aku tak boleh upload la sebab aku takda cable.bila aku balik malaysia baru boleh upload,tapi tak upload semua serentak la.hahahaha.

aku ada membuat panggilan ke malaysia.cewaaaaaaah.haha.sweet kan aku call orang dari japan.

6 comments:

Joe Buddy said...

untung lah orang yg kau call tu

myra ameer said...

aku call kakak angkat aku la. ;)

-chotte- said...

yelaaa...
jangan nak sweet sangat laa gilaa..
pelik jee aku tgk no bape2 ntah tbe2 kol aku sedang aku baca blog kow enn..
upe2nya..tuan pnye belogg kol aku..
haiiyaa cik siti..
-,-***

myra ameer said...

madu:hahahahahahaha.padan muke ;P act aku ade beli something tuk kau

butterfly said...

untuk akk xde keeeee ??? -.-'

myra ameer said...

untuk akak pun adelah ;) baru beli semalam