Tuesday, April 26, 2011

tweettweettweet

good night or morning?
ke selamat tengah malam haha.
tak lupa jugak assalammualaikum.

korang tengah buat ape tu?
erm,kita?
kita tengah update blog ni sambil bercakap.haha

aktiviti hari ni apa?
breakfast roti canai segera dirumah,tunggu member datang lepak rumah,pening kepala,tidur.
pukol11 lebih tadi aku baru bangun then on9.haha

tweettweettweet :)
apa tu tweet?
twitter la sayang :)
korang ada?
kalau ada meh ler sini link nye hantar jea kat comment tu sure kite follow awak punye tweet :)

kita ada tweet?
for sure ada kan ni hah ini tweet kita
kalau korang nk borak dengan kita dekat tweet ni pon boleh takda masalah punyyyyyyye.

p/s:marilah kita bertweet yer :)

5 comments:

marish sha said...

sygs , i dah buat 2 entry untuk memudah kan u , u tgk dulu , nanti tak faham tanya tau .

http://marishaa.blogspot.com/2011/04/what-is-nuffnang.html

http://marishaa.blogspot.com/2011/04/nuffnang-how-to-sign-up.html

myra ameer said...

okay okay :)thanks :)

Fariha Ismail said...

done follow u dear...
hope u can follow me back..

nak menang ipad, blackberry..
jum join contest..

http://storyofyoungladies.blogspot.com/2011/04/contest-menang-ipad-2blacberry-bold-3.html

sartorial diary said...

u gotta love twitter!

http://thesartorialdiary.blogspot.com/

myra ameer said...

marish:i xpaham dowh nk buat benda ni.haish :(
fariha:okay i sure will follow you back :)
sartorial: <3