Monday, March 28, 2011

yeah i'm change

hey awak para pembaca blog :)
awak dekat mana tu?
conferm la kat rumah kan kan?
betul tak?
tak betul ke betul?
betul ke tak ni.hahaha

saya dekat luar ni tengah melepak sambil update blog kesayangan ni :)

okay now i admit yang i start menjaga solat :)
dulu serious i mengaku i ni jenis yang tak solat langsung.
kalau solat pon tengok mood la.
yelah kan hati tak ikhlas lagi nak menjaga solat.
and i tak nak i solat sebab terpaksa tak baik taw.

start dari hari apa tahh hati ini terbuka tuk menunaikan solat dan juga menjaga ibadah solat i.
alhamdulillah sejak solat ni,hati i tenang dan i menjadi seorang yang bertambah kuat dah.

right now i really proud to myself :)

p/s:kepada sesiapa yang tak suka baca post ni,aku tak kesah.yeah aku tiba tiba plak update pasal solat kan..

assalamualaikum para pembaca blog myraameer.blogspot.com

2 comments:

Hanna said...

good luck! :)

myra ameer said...

thanks hanna :)wish me change for long temporary yeah