Monday, August 22, 2011

aku pon nak buat ucapan jugak :D

assalammualaikum fer muslim and good morning :)

today i wanna post about UCAPAN HARI RAYA weeeeeeee.

saya myra ameer disini ingin memohon maaf dari hujung kasut sampai hujung rambut korang kalau kata kata kita diblog ini membuat anda anda terasa atau rasa macam nak memaki.sorry taw taw kalau ada lah ;) kalau takda takpe.tak lupa juga selamat hari raya maaf zahir dan batin sekali kot :P

eh,cakap pasal raya.awak awak semua dah buat persiapan raya?ke korang sememangnya tengah sibuk dengan persiapan raya?kita tahun ini tak boleh meriah sangat,sebab bagi menghormati pemergian arwah papa kita yang baru meninggal bulan mei tahun ni.jadi kami raya ala kadar saja.

papepon korang take care taw di bulan ramadhan ini.

4 comments:

fat said...

selamat hari raya jugakk kaka comel :)

myra ameer said...

aik?jangan nak kakak comel la kan ;) selamat hari raya kat awak jugak

nur hanis II said...

selamat hari raya :)

myra ameer said...

selamat hari raya jugak :)