Wednesday, May 25, 2011

syabas kabir bakthiar.

 Kabir bakthiar anda berjaya membuat saya menangis sedikit+sebak.
yeah i'm the girl yang susah nak menangis.but you  kabir bakthiar,you did it.
i'm so suprise aku menangis ke weyh?

mesti korang tertanya kan siapa Kabir bakthiar yang aku cakap ni?
sebenarnya aku hari ini tengok wayang cerita nur kasih filem arahan Kabir bakthiar :)
saja jea bagi intro macam tu.hee
aku tengok dengan bff aku qila che'mansor kami berdua saja.

itu gambar gambar dari cerita nur kasih.
apa?sinopsis nur kasih?
nak tahu?
korang pergilah tengok dekat panggung wayang berdekatan yer :)
dinasihatkan sesiapa yang tidak mengikuti cerita nur kasih dari A-Z korang jangan tengok,sebab cerita ini bersambung dari yang nur kasih yang drama tu+cerita ini banyak flashback.

bagi aku nur kasih best lah :)
first aku menangis dalam wayang walaupon sedikit.qila terkejut kot tahu aku menangis.haha

lagu kat dalam cerita nur kasih ini best.aku tengah nak mencari ni <3
 
p/s:kabir bakthiar nama yang comel owh :)


 

2 comments:

Noly Halim said...

You dah tgk ea ? best nyaaa :pp

myra ameer said...

sudah sudah :)