Thursday, March 31, 2011

ushatengokboysushatengokboys:)

assalammualaikum.
hey readers :)
how are you today?
isn't your boring day or happy day or etc day?
my day was happy day.

can i ask you my reader a little bit question.?

did you ever admire or aim someone?hee

please do comment at this blog,sure i will reply it.

i'll be waiting your comment <3

8 comments:

Anith Fazira said...

i do ! :)

nur hanis said...

yes ,i do :)

scha sykes said...

ya,me too.hihihi ;D

myra ameer said...

anith,hanis,scha:yeker?ramai tak boys yang korang usha?

nur hanis said...

ramai ,tapi paling admire gila gila sorang jea dah bertahun ,haa ,tapi dy dah berpunya :( tak smstinya org yg kita minat or cinta kita dpat dy kan? ,so pasrah jea lahh ,tgok tgok dari jauhh jeaa lahh kan nasibnyerr ,

Anith Fazira said...

ramai lah jugak.. haha.. sorang nie dari form 1 usya aw.. kire lah bape lame dah.. haha.. last2 jadi mine jugak ;) suke ! suke ! XD

scha sykes said...

ada sorang kwn ni,rapat jugak.dulu rumah dia dkat jea dgn scha,tp skkrg dh pindah ampang.bila scha admire dia jea mesti dia dah berpunya :( tp skrg dia dh single,tk tahu la dia mcm mana.hee

myra ameer said...

hanis:wahh bertahun,okay i dapat rasa apa yang u rasa.kalau ada jodoh tak lari ke mana kan?you tengok jea dari jauh okay.jangan sedih sedih.

anith:yeker?lama jugak u usha kan?bagus bagus.

scha sykes:owh.mcm good news jea.haha.so sekarang korang still contact lagi kea?